Sælg dit gemte garderobe-guld

Når du sælger dit tøj hos os, giver vi det et nyt liv. På den måde bidrager du til at reducere vores miljømæssige fodaftryk og en bæredygtig fremtid.

Sælg dit tøj

Sådan gør du


Udvælg de stykker tøj, tasker, sko, bælter eller andre accessories, som du ønsker at sælge og vær kritisk. Tjek for slidtage, pletter, fejl, huller og lugt. Sørg for at det enten er nyvasket eller renset.

Du booker en aftale i vores bookingsystem og møder op fysisk i butikken, men de varer du ønsker at indlevere. Vi opretter dig i vores system og sammen aftaler vi en pris på varen, i forhold til nypris og stand. Sælges varen, får du 50% af salgsprisen.
Det kan forkomme at vi har rigtigt travlt, og er nødt til at ringe dig op vedrørende de afleverede ting efter aftale for at fastligge priser.

Hvad kan vi sælge?


Vi tager både tøj, tasker, bælter, tørklæder, punge og solbriller i kommission. Vi udvælger nøje om varen matcher butikkens koncept, sæson og trends, og om vi mener vi kan sælge det. 


Vi tager gerne mærker ind i stil med: Stine Goya, Baum und Pferdgarten, Skall Studio, Anine Bing, Ganni, Isabel Marant, Malene Birger, Iro, Cras, Nørgaard, Mulberry, Burberry,  m. fl.

Vi ønsker ikke brands såsom: Brandtex, Betty Barclay, Only, Vero Moda, Fransa, Masai, Noa Noa m. fl.

Hvordan sælges dine ting?


Når du er oprettet i vores system prissætter vi varen, damper og fotograferer den og hænger den til salg i butikken. Vi viser kun udvalgte varer på Instagram.


Når een af dine varer er solgt, vil du modtage en mail omkring hvilken vare du har solgt, hvad den er solgt til og hvad du har tjent. Den 1. hverdag i måneden udbetales din fortjeneste automatisk, til det kontonummer du har oplyst ved første indlevering. 

Kommissionssalg


Vi tager dine varer i kommission og derefter aftaler vi sammen en pris på varen, i  forhold til nypris og stand.

Sælges varen får du 50% af salgsprisen.

Ved en dyr vare (f.eks. en designertaske) kan vi tilbyde en bedre fordeling af salget. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.
Vi passer godt på dine ting, mens vi prøver at sælge dem. Hele butikken er videoovervåget og vi har varesikring med tøjalarmer. Skulle det alligevel ske, at der sker skade eller tyveri på din indleverede vare, er det ifølge lovgivningen din egen indboforsikring, der skal dække det.

Spørgsmål? Vi er lige her!

 
 
 
 
unsplash